GDPR

De fleste har sikkert hørt om GDPR, det virker kanskje komplisert, men det er egentlig ganske enkelt. GDPR står for general data protection regulation og er innført for å styrke personvern ved databehandling. Det er en ny EU lov som skal gi deg kontroll over informasjonen din på nett. Denne loven er til slik at persondata ikke havner på avveie og dermed blir beskyttet mot misbruk. En av grunnene til at media har hauset opp dette er på grunn av konsekvensene ved overskridelse av denne loven. Overskridelse av loven kan gi bot på opp til 4% av bedriftenes omsetning, noe som kan gi fatale konsekvenser for de store aktørene på markedet. Derfor blir det brukt mye tid og ressurser på å utvikle gode løsninger som rydder opp og automatiserer slike prosesser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *