Google doc

kreativt og smart

I bachelor programmet digital markedsføring ble vi allerede ved første forelesning oppfordret til å jobbe sammen i google doc. Google doc er en smart og effektiv måte å samarbeide med andre på, enten om det er kollegaer eller studentgrupper. Google doc er enkelt og greit er tradisjonelt word dokument som er digitalisert. Her gir det mulighet for å koble seg opp med andre brukere og skrive på samme dokument. Man velger selv hvem man vil skrive med og hvor mange. Dette gjør prosessen mer effektiv og åpner opp for innspill og implementering. Min personlige erfaring med denne arbeidsmetoden er at det tok litt til å tilvenne seg å jobbe på denne måten, men når man blir vandt til det vil notater, gruppeoppgaver  og brainstorming bli både mer kreativ og produktiv. 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *